Click en collect lokaal ideaal

Regel Click & Collect gratis en snel met Lokaal Ideaal!

Het zijn lastige tijden voor winkeliers. Een van de manieren om momenteel iets te verkopen, is via Click & Collect. Helaas is nog niet iedere winkel hierop ingericht en wijken klanten noodgedwongen uit naar de grote webshops. Terwijl veel klanten juist nu bij hun lokale winkels zouden willen kopen.

Welkom bij Lokaal Ideaal! Hét online platform waar lokale winkeliers en lokale klanten samenkomen. Met Lokaal Ideaal wordt online lokaal kopen en verkopen bereikbaar voor iedereen.

Hoe werkt Lokaal Ideaal?

Lokaal Ideaal is het online platform waarop je eenvoudig je winkel kunt openen. En vervolgens direct je producten online kunt verkopen. Consumenten in jouw stad kunnen via Click & Collect in één keer bestellen en afrekenen bij alle deelnemende winkels. Vervolgens kiezen ze zelf een afhaalmoment. Ideaal dus!

En het bezorgen van bestellingen? In Zwolle, waar Lokaal Ideaal is begonnen, doen we dat al succesvol. In jouw stad gaan we dat ook verzorgen, nadat de Click & Collect is gestart. Zodat je als lokale winkelier écht online kunt concurreren met de grote platforms.

poster click en collect lokaal ideaalkopie

Alles snel geregeld, gratis!

Lokaal Ideaal neemt alle rompslomp voor jou als winkelier uit handen: online betaling, dus geen gedoe met pinautomaten, en de volledige registratie en communicatie over de orders en afhaalmomenten. En omdat de lockdown al zwaar genoeg is, is deze service voor jou als winkelier volledig gratis zolang de lockdown duurt.

Meld je nu aan en begin direct met online verkopen

Jouw winkel ook op Lokaal Ideaal? Aanmelden is eenvoudig:

  • Ga naar sell.lokaalideaal.nl en maak hier je account aan.
  • Start met het uploaden van producten.
  • Eenmaal geopend, ontvang je de orders via het platform en per mail. Je ziet duidelijk wie welk product koopt en in welk tijdsslot de bestelling wordt afgehaald.
  • Laat je klanten weten dat je te vinden bent op Lokaal Ideaal, vraag de gratis poster aan en hang deze op achter je winkelruit. Ook ontvang je desgewenst kant-en-klare online banners en social posts.

Heb je je geregistreerd, dan nemen we contact met je op om onze werkwijze verder te bespreken.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op:

We hopen je snel te zien bij Lokaal Ideaal om jouw Click & Collect samen tot een succes te maken!

Close Bitnami banner
Bitnami