Live in Zwolle! Shop nu!

Koop online bij jouw lokale winkeliers!

Wij staan voor een lokaal ideaal: het online bij elkaar brengen van lokale winkeliers en lokale klanten. Wij werken samen met verschillende winkels en geven zo het aanbod van deze lokale winkels overzichtelijk weer op ons platform. Zo kun je online shoppen bij je favoriete lokale winkels en ze steunen zonder dat je zelf de deur uit hoeft, maar met de service die je gewend bent!

Duurzaam lokale producten kopen

Ook te druk om doordeweeks boodschappen doen bij lokale winkels? Jammer, want juist deze lokale winkels leveren de lekkerste, eerlijkste en de lokale producten. Er is geen duurzamere manier dan bij deze winkels te kopen: geen massaproductie, geen lang, vervuilend transport van producten en geen pakketjes die eerst door heel Nederland worden vervoerd, voordat ze bij jou aan de deur worden bezorgd.

Eén bestelling, één bezorgmoment

Met Lokaal Ideaal koop je makkelijk al je boodschappen lokaal. Van vers vlees tot speelgoed en van woonaccessoires tot verjaardagscadeaus. Je kunt met één bestelling bij alle lokale winkels je producten kopen en deze worden op één moment bij je thuisbezorgd. Dit kan vaak al dezelfde dag! Je betaalt geen bezorgkosten per winkel en je hoeft dus ook niet op meerdere momenten thuis te zijn om je boodschappen te ontvangen. Zelf afhalen kan uiteraard ook.

Deze winkels doen al mee!

En het worden er steeds meer!

Bloemengalerie 't Kerkbrugje

Ambachtsbakker Wim Blom

De Echte groente boer William van der Vegt

de Buurman Vers Lokaal

Zwolse balletjes huis

Vishandel Theo Muijs

Reuvers Sport

aan de zeven alleetjes

Harry de Smaakspecialist

van de Weg Keurslager

Tempo Vino

Jonkman dierenvoeding

Mens en Kinders

Belle Fleur

Multivlaai

Bergsma Vouwfietsen

Bakker Bart

Kapper Blitz

bloemen bij Sander

101 Winkels Zwolle

Bloemenhuis Gaal

Food boutique

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

bezorgers lokaal ideaal

Bezorgers gezocht!

Lokaal Ideaal Zwolle zoekt bezorgers! Ben je tussen de 15 en 17 jaar en zoek je een bijbaan in Zwolle? Stuur dan een mail met je motivatie naar aron@lokaalideaal.nl of bel met Aron via 0611862406

Close Bitnami banner
Bitnami