Vacature content medewerkers

Content medewerkers

Lokaal Ideaal is het online platform waar consumenten online gemakkelijk producten kunnen kopen, maar dan bij de lokale winkeliers uit de eigen stad. Door het aanbod van alle lokale winkels te combineren, ontstaat er een lokaal platform met een heel divers producten aanbod. Lokaal Ideaal is gestart in Zwolle en breidt nu uit naar andere steden. En die uitbreiding betekent dat er heel veel nieuwe winkels op het platform moeten komen. En juist daarvoor zijn wij op zoek naar jou. 

Wat ga je doen?

In eerste instantie ligt de focus op het toevoegen van winkels op ons platform. Denk hierbij aan het uploaden van de productafbeeldingen, en het toevoegen van de productnaam en prijs. De volgende stap is het schrijven van unieke productomschrijvingen.

Wat verwachten wij van jou?

– Je schrijft foutloos Nederlands
– Je bent creatief in je teksten
– Je volgt minimaal een MBO 4 opleiding het liefst richting Communicatie of Journalistiek 
– Je bent heel precies, óók als er strakke deadlines zijn gesteld
– Je kan goed zelfstandig werken
– Heb je ervaring in het schrijven van conversiegerichte teksten en weet je de juiste zoekwoorden te gebruiken? Dan vinden we dat heel fijn. Het is geen harde eis.
– Tot slot: je bent bekend met het programma Photoshop. Ook hiervoor geldt: dit is geen eis, maar wel heel mooi meegenomen.

Het werk kan je eenvoudig thuis doen achter je eigen laptop. Wanneer je werkt, maakt ons niet uit. Overdag, ’s avonds, in het weekend, het is aan jou. Het aantal uur is eveneens aan jou. Je kan eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven in onze online planning app.

Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan direct. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Nienke Hofsink via 06-22047050 of nienke@lokaalideaal.nl.

Close Bitnami banner
Bitnami