Zwolle

Wij staan voor een lokaal ideaal: het online bij elkaar brengen van lokale winkeliers en lokale klanten. Wij werken samen met verschillende winkels en geven zo het aanbod van deze lokale winkels overzichtelijk weer in onze shop. Zo kun je lokale winkels steunen zonder dat je zelf de deur uit hoeft, maar met de service die je gewend bent!

Sluit jouw winkel aan bij Lokaal Ideaal!

Consumenten kopen steeds vaker online. Maar waarom zouden lokale klanten online van ver bestellen als ze het met hetzelfde gemak bij hun eigen lokale winkels kunnen kopen? Bij jou dus! Via Lokaal Ideaal kun je heel makkelijk jouw producten online verkopen. Het platform bestaat al en wordt continu doorontwikkeld. Jij hoeft alleen jouw producten er maar op te zetten en wij regelen de administratieve handelingen en de bezorging.

 Geen vaste kosten: je betaalt alleen een fee als je iets verkoopt
 Je hoeft niet zelf voor een webshop te zorgen
 Geen gedoe met betalingen en bezorgen
 Zelf heel makkelijk je aanbod plaatsen
 Geen verplichtingen!

Koop online bij lokale winkeliers in Zwolle!

Wij staan voor een lokaal ideaal: het online bij elkaar brengen van lokale winkeliers en lokale klanten. Wij werken samen met verschillende winkels en geven zo het aanbod van de lokale winkels in Zwolle overzichtelijk weer op ons platform. Zo kun je online shoppen bij je favoriete lokale winkel. Steun jouw favoriete winkel zonder dat je zelf de deur uit hoeft, maar met de service die je gewend bent!

Te druk om doordeweeks boodschappen doen? Jammer, want juist deze lokale winkels leveren de lekkerste, eerlijkste en de lokale producten. Er is geen duurzamere manier dan bij deze winkels te kopen.

Met Lokaal Ideaal koop je makkelijk al je boodschappen lokaal. Je kunt met één bestelling bij alle lokale winkels je producten kopen en deze worden op één moment bij je thuisbezorgd. Dit kan vaak al dezelfde dag! Je betaalt geen bezorgkosten per winkel en je hoeft dus ook niet op meerdere momenten thuis te zijn om je boodschappen te ontvangen. Zelf afhalen kan uiteraard ook!

Deze winkels hebben zich reeds aangemeld:

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Close Bitnami banner
Bitnami