De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Crowdfunding van start gegaan: doe mee!

Crowdfunding Lokaal Ideaal is van start gegaan: doe mee!

Het is nu mogelijk om, door middel van crowdfunding, aandeelhouder te worden van Lokaal Ideaal. Op www.crowdaboutnow.nl staat de crowdfunding inmiddels live en kunnen geïnteresseerden deelnemen. Dit kan al vanaf € 250,-.

We hebben een positieve start achter de rug met veel enthousiaste voorinschrijvers. Via vrienden en familie hebben we al ruim € 200.000,- opgehaald! 

En we gaan door! Onze crowdfundindcampagne is vanaf nu landelijk live. Ons doel is om minimaal € 500.000,- op te halen met de crowdfunding zodat we Lokaal Ideaal op korte termijn kunnen uitrollen naar de 62 grote steden in Nederland.

Deelnemers van de crowdundingsactie worden aandeelhouder van Lokaal Ideaal. De aandelen worden uiteindelijk door ons terugkocht, voor het dubbele van de aanschafwaarde. Dat betekent dus een rendement van 100%! Volgens de huidige planning zijn alle aandelen binnen 3 tot 5 jaar weer teruggekocht.

oprichters lokaal ideaal

Doel van de actie

Met deze crowdfunding willen we graag € 500.000,- ophalen. Dat geld gebruiken we vervolgens om Lokaal Ideaal verder op te zetten en uit te rollen naar de 62 grote steden in Nederland. Hier hebben we een plan voor opgesteld waarin we beschrijven wat er moet gebeuren, in welk tijdsbestek en welke kosten daarmee gepaard gaan. Hoe meer geld de crowdfunding oplevert, hoe sneller de plannen gerealiseerd kunnen worden.

Denk met ons mee
Wij zijn niet alleen op zoek naar financiële ondersteuning. Wij hechten ook veel waarde aan ideeën en meningen van anderen. Daarom kunnen winkeliers en aandeelhouders met ons meedenken. Dat kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan een informatiesessie of door het invullen van een enquête. Samen werken we aan (een) Lokaal Ideaal!

Meer informatie
Ben jij nog niet bekend met het concept van Lokaal Ideaal? Op info.lokaalideaal.nl/ vind je meer informatie en onze contactgegevens.

Meer informatie over de crowdfunding vind je op CrowdAboutNow

Crowdfunding Lokaal Ideaal

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Close Bitnami banner
Bitnami