De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

indebuurt Zwolle: Lokaal Ideaal

Brood, kaas en wijn: allemaal boodschappen die je (misschien) het liefst bij de lokale bakker, kaas- of wijnboer doet. Maar een rondje langs jouw favoriete lokale winkeliers kost je zo een deel van je vrije middag. Dat moet makkelijker kunnen, dachten Maarten en Meynald. Lokaal Ideaal was geboren. 

”We willen de winkeliers graag ontzorgen en de consumenten het makkelijker maken”, vertellen de ondernemers. ”Toen de coronacrisis uitbrak, zagen we dat lokale winkeliers het moeilijk hadden en dat consumenten steeds meer online gingen shoppen. Met Lokaal Ideaal verbinden we het online shoppen én de lokale winkels aan elkaar.”

Online bestellen bij Zwolse winkeliers

Vanaf deze week kun je groenten en fruit van De Buurman – Verslokaal, de kazen van Harry De Smaakspecialist en het brood van Wim Blom allemaal online bestellen. Ook bloemen, sportartikelen en dierenvoeding kun je in het virtuele winkelwagentje van Lokaal Ideaal gooien. Er staan al zestien Zwolse winkeliers op het platform en het aanbod wordt snel uitgebreid.

Voordelig en snel

De nieuwe bestelformule is naast makkelijk ook nog eens voordelig. De verzendkosten bedragen maar 1,99 euro en bij de meeste winkeliers kun je al bestellen vanaf een bedrag onder de tien euro. Kies een bezorgmoment en betaal de gekozen producten met iDeal. Lokaal Ideaal bezorgt iedere werkdag en op zaterdag tot 21:00 uur. De bezorgers halen jouw boodschappen op bij de winkel en bezorgen ze tegelijkertijd met de elektrische bakfiets bij je thuis. Duurzamer kan bijna niet!

Primeur voor Zwolle

Zwolle heeft de primeur, maar Lokaal Ideaal heeft landelijke ambities. ”We gaan de functionaliteiten van het platform verder uitbreiden om het lokaal online verkopen en bestellen nog makkelijker te maken. Daarna zullen er in snel tempo meerdere steden volgen.” Zo kan straks iedereen online shoppen bij zijn of haar favoriete, lokale winkel en ze steunen zonder zelf de deur uit te hoeven. Handig voor jou en fijn voor de ondernemer!

Benieuwd of jouw favoriete winkel er al tussen staat? Check de webshop van Lokaal Ideaal en bestel gelijk. 

Redactie In de Buurt

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Close Bitnami banner
Bitnami