De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Lokaal Ideaal binnenkort actief in Alkmaar!

Lokaal winkelen wanneer het jou uitkomt, dat is Lokaal Ideaal. Een online webshop waar lokale winkeliers zich bij aan kunnen sluiten en hun producten op kunnen verkopen. Consumenten kunnen bij hun lokale winkels kopen, ook op de momenten wanneer ze even geen tijd of zin hebben om de stad in te gaan. Na Zwolle en Apeldoorn (oktober 2021), wordt Alkmaar in het najaar toegevoegd.

Lokaal Ideaal komt naar Alkmaar

Voordelen voor jou

Wil je graag bij lokale winkeliers kopen? Heb je daar niet altijd tijd voor of zin in? Lokaal Ideaal brengt daar verandering in. Je kunt namelijk via Lokaal Ideaal shoppen wanneer het jou uitkomt. Van vers vlees tot speelgoed en van leesboek tot bloemen, je kunt al je lokale boodschappen in één bestelling online doen binnen één webshop. Onze webshop is makkelijk, overzichtelijk èn je betaalt maar 1x verzendkosten. Vanaf €35,- wordt je bestelling zelfs helemaal gratis thuisbezorgd! Ook kan je ervoor kiezen om de bestelling af te halen, uiteraard zijn er dan geen verzendkosten. Kortom; het gemak van online shoppen met de vertrouwde sfeer en service van jouw favoriete lokale winkels!

Winkeliers profiteren ook

In Alkmaar zijn er al bijna 25 winkeliers aangesloten. Dit is een heel mooi begin, zeker omdat het aanbod heel divers is. Als winkelier kan je je nog steeds aanmelden bij ons. Zo kan je online je producten verkopen aan lokale klanten zonder dat je een webshop hoeft te starten. Ook de marketing, bezorging en afhandeling van de bestellingen worden door ons geregeld. Ben jij winkelier uit Alkmaar en wil je meer informatie of je aanmelden? Ga dan naar: https://info.lokaalideaal.nl/winkelier/.

Uitbreiding zet door

Alkmaar is de derde stad waar Lokaal Ideaal actief is. En daar blijft het niet bij. Het is onze ambitie dat wij binnen vijf jaar actief zijn in 62 Nederlandse steden met meer dan 50.000 inwoners. De webshop zelf wordt ook op het gebied van techniek en gebruiksgemak steeds verder doorontwikkeld. Op die manier helpen we de lokale winkelier en dus de unieke sfeer in je stad te behouden!

Op de hoogte blijven? Ontvang gratis bezorging!

Wil je op de hoogte blijven van de livegang van Lokaal Ideaal in Alkmaar? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Als dank voor je inschrijving wordt jouw eerste bestelling gratis thuisbezorgd!

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Lokaal Ideaal breidt uit naar Apeldoorn

Lokaal Ideaal breidt uit naar Apeldoorn

Lokaal Ideaal breidt uit naar ApeldoornWinkelen bij de lokale winkeliers wanneer het jou uitkomt!APELDOORN – Apeldoorn wordt binnenkort toegevoegd...

Close Bitnami banner
Bitnami