De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Lokaal Ideaal breidt uit naar Apeldoorn

Lokaal Ideaal breidt uit naar Apeldoorn

Winkelen bij de lokale winkeliers wanneer het jou uitkomt!

APELDOORN – Apeldoorn wordt binnenkort toegevoegd aan het platform van Lokaal Ideaal. De inwoners en winkeliers van Apeldoorn kunnen daardoor profiteren van alle voordelen die Lokaal Ideaal te bieden heeft.

Na Zwolle is Apeldoorn de tweede stad waar Lokaal Ideaal wordt uitgerold. In Zwolle heeft het concept zich inmiddels succesvol bewezen. Er zijn al meer dan 45 winkels aangesloten en zowel het aanbod als het aantal bestellingen blijven groeien. Het platform zelf wordt ook continue doorontwikkeld op onder meer techniek en gebruiksgemak.  

Voordelen voor winkeliers én inwoners
Lokaal Ideaal koppelt de voordelen van online shoppen aan het winkelen bij lokale ondernemers. Dat alles gebeurt op één platform. Zo is het aantrekkelijk voor zowel de winkelier als de consument. Voor winkeliers is het een kans op extra omzet zonder een eigen webshop te moeten beginnen. Ook de marketing wordt verzorgd door Lokaal Ideaal. Meer informatie is te vinden op de website. Daar kunnen winkeliers zich ook aanmelden.

De consument kan makkelijk online inkopen doen bij lokale winkeliers. Juist voor die momenten wanneer ze even geen tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan. Het aanbod van de aangesloten winkeliers is allemaal te vinden binnen één omgeving. Dat maakt het makkelijk en overzichtelijk. Je kunt aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of dat je deze zelf ophaalt. Kies je voor bezorgen? Dan betaal je dus ook maar 1x bezorgkosten. Bovendien worden de bestellingen bezorgd met een bakfiets, heel duurzaam dus!

Andere steden volgen
Binnen 5 jaar moet Lokaal Ideaal actief zijn in 62 Nederlandse steden met meer dan 50.000 inwoners. De plannen daarvoor zijn gereed en ook de financiële middelen die daar bij horen zijn beschikbaar. Een paar steden zullen Apeldoorn binnenkort al volgen, daarover snel meer!

Lokaal Ideaal Apeldoorn

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Close Bitnami banner
Bitnami