De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Mensen achter Lokaal Ideaal
oprichters lokaal ideaal

Mensen achter Lokaal Ideaal

De oprichters van Lokaal Ideaal zijn Maarten Zijlstra en Meynald Weerman, beiden ervaren ondernemers. Maarten komt uit Zwolle, dit is tevens de pilotstad van Lokaal Ideaal, Meynald komt uit Amsterdam. Maarten en Meynald werken al jaren succesvol samen en vullen elkaar zakelijk erg goed aan.

Maarten heeft ruime ervaring als algemeen directeur en manager binnen logistieke, service en productiebedrijven. Hij brengt structuur aan binnen bedrijven en heeft het inzicht om efficiënt grote operationele processen op te zetten en aan te sturen, zonder hierbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. Hij is een doelgerichte strateeg die plannen kan bedenken, maar ook zorgt dat deze gerealiseerd worden. Binnen Lokaal Ideaal zorgt Maarten voor het opzetten van de organisatie en het bepalen en uitrollen van de operationele kant van het platform.

Meynald heeft uitgebreide ervaring als CEO voor diverse internationale handelsbedrijven en snelgroeiende scale-ups. Al zijn ervaring met het opzetten en vermarkten van platforms komen bij Lokaal Ideaal goed van pas. Meynald heeft veel binding met winkeliers en zorgt met zijn commerciële achtergrond voor de effectieve verkoop en marketing van en via Lokaal Ideaal, zowel richting winkeliers als richting de consumenten.

Het team is aangevuld met Aron de Zwaan. Aron is accountmanager in Zwolle en is hét gezicht voor de Zwolse winkeliers. Hij benadert winkeliers om zich aan te sluiten bij Lokaal Ideaal en is aanspreekpunt voor de winkeliers die reeds aangesloten zijn. Tevens stuurt Aron het team van bezorgers aan dat inmiddels in Zwolle aangesteld is.

Samen zetten Maarten, Meynald en Aron zich in voor een betere toekomst voor de lokale winkeliers!

oprichters lokaal ideaal

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Close Bitnami banner
Bitnami