De winkels uit jouw stad in één webshop

  In één bestelling & thuisbezorging al jouw boodschappen

  Voor 15.00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Winkeliers in Zwolle profiteren van nieuw platform
over lokaal ideaal

Winkeliers in Zwolle profiteren van nieuw platform

Online winkelen in Zwolle was nog nooit zo makkelijk. Bovendien profiteren ook de Zwolse winkeliers van dit nieuwe idee.
Lokale winkeliers hebben het door internetverkopen steeds moeilijker. Door Corona is het al helemaal een nachtmerrie, want de meeste winkels mogen niet open. Bezorgen (en binnenkort afhalen) mag wel, maar veel winkeliers hebben daar hun onderneming niet op ingericht. In Zwolle is er nu een oplossing door de komst van een nieuw digitaal platform: Lokaal Ideaal.

Lokaal Ideaal is een platform dat het aanbod van lokale winkeliers verzamelt en dat combineert met de voordelen van online shoppen. Het is de oplossing voor het probleem en soms de frustraties van zowel winkeliers als consumenten: inwoners willen best hun aankopen lokaal doen, maar daar zijn ze vaak afhankelijk van met name tijd. Winkels zijn natuurlijk niet dag en nacht open en ook lukt het inwoners niet altijd om ‘even’ naar de stad te gaan. Gevolg is dat de consument snel kiest om online te shoppen bij de bekende grote online warenhuizen.

lokaal ideaal

Online winkelen in Zwolle en toch lokaal

Lokaal Ideaal biedt de consument een soortgelijke webshop aan, maar dan met alleen lokale aangesloten winkeliers. Zo kun je online shoppen op elk gewenste tijd van de dag, in één omgeving. Zie het als de webshop van Zwolle. De bezoeker krijgt de keuze om de aankopen zelf af te halen of te laten bezorgen. Je hoeft dus niet meerdere webshops te bezoeken en betaalt ook maar één keer bezorgkosten. Zo kun je heel makkelijk winkelen in Zwolle!

De voordelen voor winkeliers van Lokaal Ideaal

Steeds meer winkeliers zien de voordelen en melden zich aan. Meerdere aanbieders uit dezelfde branche is geen probleem, want dat vind je bij de fysieke winkels ook. Het is juist een extra kans om onder de aandacht te komen en meer omzet te genereren. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Geen vaste kosten: je betaalt alleen als je iets verkoopt
  • Je hoeft niet zelf voor een webshop te zorgen
  • De marketing wordt geregeld
  • Geen gedoe met bezorgen
  • Zelf heel makkelijk je aanbod plaatsen
  • Extra bereik van potentiële klanten

Webshop beginnen

Online verkopen stijgen al jaren achter elkaar en wordt steeds normaler. Ook voor alledaagse producten. Steeds meer ondernemers denken er daarom over na om een webshop te beginnen. Vaak lopen ze tegen dezelfde problemen op. Hoge kosten voor een webshop, veel gedoe er omheen en simpelweg geen tijd. Het ‘moet er even bij’. Lokaal Ideaal is een prachtige digitale aanvulling op je fysieke winkel.

Doe mee, zodat de consumenten uit Zwolle ook jouw producten kunnen kopen!

Lokaal Ideaal groeit door dankzij crowdfunding

Zoals gezegd is Zwolle de eerste stad waar Lokaal Ideaal wordt uitgerold. In de tussentijd wordt er hard gewerkt om ook in andere grote steden in Nederland te starten met Lokaal Ideaal. De opbrengsten van een crowdfundingactie worden gebruikt om dit mogelijk te maken. Ook kan hierdoor het platform verder worden ontwikkeld. Samen werken we aan een Lokaal Ideaal!

Winkeliers in Zwolle profiteren van nieuw platform

meer nieuws over Lokaal Ideaal

Close Bitnami banner
Bitnami